Vyvey, het andere interieur wordt gedragen door Erik en Mieke Vyvey, 2 warme mensen met een passie voor interieur.
Persoonlijk contact en een band opbouwen met de klant, daar staan we voor. U kunt vertrouwen op onze degelijke vakkennis.  

Uw interieur toevertrouwen aan Erik en zijn team zorgt voor een esthetische meerwaarde van uw woning, kantoor, praktijk,…
Wij geven advies in diverse stijlen en werken uw voorkeuren, in samenspraak, uit. Met oog voor detail en uitstraling. U krijgt kwaliteit en service zonder zorgen.  

Het aanbod van Vyvey strekt zich van het aanpakken van één element:  verf met kleuradvies, raamdecoratie en zonnewering, vloer- en wandbekleding, schilder- en decoratiewerken binnen én buiten tot het op zich nemen van een totaalinrichting, dit al dan niet van ontwerp tot uitwerking.  

Dankzij onze eigen enthousiaste ploeg, de vergaande vakkennis, het maatwerk staan wij garant voor een perfecte afwerking tegen een correcte prijs. Een project is pas volmaakt als beide partijen met trots en met een tevreden gevoel kunnen uitpakken met een geslaagd resultaat.

Een familiebedrijf met een uitvoerend team van drie bekwame  en discrete vaklui. Zaakvoerder Erik werkt ook steeds mee !

In onze winkel steeds begeleiding en kleur- interieuradvies door zaakvoerder Mieke.

Onze constante zoektocht naar vernieuwing.

De zaakvoerders zijn beiden interieurarchitect.

Een jarenlange ervaring en een vakkundige plaatsingsdienst.

 

Een vrijblijvend gesprek...?

Een bezoekje aan onze winkel - showroom... ?