We bieden een uiteenlopend assortiment raamdecoratie. Van gordijnen tot overgordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, zonnewering, horizontale jaloeziëen (hout en alu), shutters, allerhande bevestigingsmogelijkheden bestaande uit roeden en rails (al dan niet elektrisch).

Ons aanbod is zo compleet dat wij voor zowel een modern, landelijk als klassiek interieur raamgarnering kunnen aanbieden, en dit in elke prijsklasse.

De collecties bevatten voor elk wat wils: van effen over structuur naar toon op toon tekeningen, bloemen, ruiten, strepen, etnische en zelfs geometrische tekeningen. Veel gebruikte stoffen zijn halftransparant vaak inbetweens genoemd, velours, linnen, katoen, bamboe of mengelingen van verschillende materialen. Al dan niet gevoerd.

Raamdecoratie bepaalt voor een groot deel de sfeer van een ruimte.De keuze wordt afgestemd op de meubels, de afwerking van de muren, de functie van het gordijn, de soort raampartijen. Licht, stijl, kleur en tekening zijn hierbij belangrijke sfeermakers.

Alvast een tipje van de sluier: De natuurlijke kleuren blijven populair. Enerzijds is er de pasteltrend, zachte kleuren zoals blauw en roze die wit, écru of bruin vergezellen. Anderzijds is er een verwijzing naar steen, aarde en zandtinten. Ook de kleur van mineralen en edelmetalen: goud, zilver en brons komen op een subtiele manier terug in het interieur.

Onze merken zijn Carlucci, Chivasso, Copa Home, Creating Moments, Decoline, Eijffinger, Harlequin, Jab, MHZ, Oer Gardisette, Romo, Sanderson, Sunway, Vano, Villa Nova,.....  

Wij maken graag een vrijblijvende offerte, meten gratis aan huis de exacte confectiematen en beschikken over een vakkundig confectieatelier.