Wij zijn sterk in professioneel advies en staan ten dienste van zowel particulieren als bedrijven. We hebben een luisterend oor naar alle wensen van onze klant.

Kleuradvies: een mooie kleur kiezen voor thuis lijkt soms moeilijk. Wit wint het daardoor vaak van kleur. Soms jammer, want kleuren kunnen zoveel toevoegen aan een interieur. Een goed kleurgebruik kan uw huis een compleet nieuwe uitstraling geven. Maar hoe eraan beginnen? Hoe creërt u de juiste sfeer? Wel, wij helpen u heel graag bij het kiezen van de juiste kleur van verf, een mooi behang of karpet, nieuwe vloerbedekking, de raamdecoratie..... al dan niet bij u thuis.

Interieuradvies: u kan bij ons ook terecht voor de totale (her)inrichting van uw interieur of verregaande renovatieprojecten. Als interieurarchitecten kunnen wij al uw renovatieprojecten (groot of klein) uittekenen, begeleiden en uitvoeren van A tot Z. Wij zijn tevens uw aanspreekpunt bij samenwerking met uw of onze partners, zoals loodgieter/ electricien/ schrijnwerker/.... Een nauwe opvolging van de werven door zaakvoerder Erik zelf, garanderen u een persoonlijke aanpak en efficiënte vooruitgang van de werkzaamheden.